Wandelingen in steden en dorpen

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen aan de hand van verschillende dorps- en stadswandelingen. Zeeuws-Vlaanderen ademt geschiedenis: verschillende oorlogen hebben hun sporen achter gelaten in de polders en kernen. Loop met onze gidsen door de eeuwenoude straatjes van de vestingsteden Hulst, IJzendijke en Sluis. Maar ook Axel, Sas van Gent en Terneuzen hebben u veel te bieden.

Stadswandelingen kunnen gecombineerd worden met een bezoek aan plaatselijke musea, maar ook met plaatselijk restaurants.

Van 14 mei t/m 15 september zijn er van maandag t/m zaterdag om 14.00 uur stads- en dorpswandelingen in de Kanaalzone. Bij Programma vindt u meer info over deze Strippenkaart-wandelingen.

Nieuw in 2018: Haaien in Bad.
Een rondleiding door de parel van de kust. Met het oog op de veranderingen die Cadzand-Bad doormaakt, willen we u de geschiedenis en het ontstaan niet onthouden. Cadzand verandert, maar de haaientanden en Bad zullen blijven.
Een rondleiding in Cadzand - Bad voor volwassenen van 1.5 uur. Data 5 en 26 april, 3 en 10 mei en iedere donderdag van juni t/m september om 10.30 uur.
Deze tocht minimaal 24 uur vooraf reserveren via het VVV-inspiratiepunt Cadzand (0117-391 298)