Gidsen

Ontdek Zeeuws-Vlaanderen met een gids!

Een landje vol contrasten, sfeer en Bourgondische gezelligheid. In Zeeuws-Vlaanderen vindt u prachtige natuur en eeuwenoude stadjes en dorpen met een rijke historie en monumentale panden. Wij zijn trots op onze streek en laten dit graag aan u zien.


Het gidsenteam

Wij zijn een actief en springlevend team dat voortdurend het aanbod uitbreidt. Onze gidsen staan te trappelen om u wegwijs te maken. Alle gidsen hebben ruime ervaring met het begeleiden van excursies voor grote of kleinere groepen. Elke gids heeft zijn/haar specialiteit.

Naast kennis van zaken vindt het gidsenteam klantvriendelijkheid en service erg belangrijk. Ook onze gidsen beleven er veel plezier aan om u een bijzondere en geslaagde dag te laten beleven.

Wie in de geschiedenis van onze streek duikt, ontdekt al snel dat er veel te vertellen is. Geniet van de grappige anekdotes en verhalen van onze streek! Ga mee en ervaar met een lokale gids wat Zeeuws-Vlaanderen zo bijzonder maakt. Zo komt u op plekjes die u mogelijk zelf niet zou ontdekken!


Vreemde talen

Een rondleiding in een andere taal is geen probleem. Onze gidsen spreken de Nederlandse, Franse, Duitse of Engelse taal.