Culinaire wandelingen

Zin in een culinaire ontdekkingstocht met onze ervaren en vooral enthousiaste gidsen?

Regelmatig organiseren wij culinaire wandelingen in Zeeuws-Vlaanderen en dat kan varieren van een bistro, tweesterrenrestaurant, tapasbar, huiskamercafe of zelfs een combinatie hiervan.

De etablissementen waar wij mee samenwerken kennen wij persoonlijk. De uitbaters staan voor hun product en u gaat genieten van heerlijke gerechten die met passie voor u worden gekookt.

Meestal hebben wij drie of vier restaurants voor u uitgezocht. Iedere gang van het menu proeft u in een ander restaurant en tussen de gangen door, wandelt u met onze gids door stad of dorp.

De culinaire wandeling kan ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld een thema of een bezoek aan een museum. Om u een idee te geven:
Hulst met Reynaert de Vos,
Terneuzen met De Vliegende Hollander,
IJzendijke met Museum Het Bolwerk,
Sas van Gent met het Industrieel Museum
of Cadzand-Bad met de Noordzee en de Westerschelde.

Een culinaire wandeling is een leuke, gezellige manier om een stad of dorp te ontdekken. Dit kan voor vrijgezellenuitjes, zakelijke bedrijfsuitjes maar ook voor een ongedwongen samenzijn met vrienden, familie of buren.

De wandelingen kunnen het hele jaar door gelopen worden en worden eigenlijk altijd op maat gemaakt zodat we de wandeling kunnen afstemmen op uw wensen.

U kunt vrijblijvend een voorstel ontvangen door contact met ons op te nemen via de mail info@gidsenteam-zvl.nl of telefoon (31) 0612711700.